tirsdag 17. februar 2015

Kom deg ut dagen.

Tur 3 av 50


Søndag 1.februar var det kom deg ut dagen. Turistforeningen, speiderne og Skien kommune hadde arrangement i Skien fritidspark. 

Skiføret var jo ikke akkurat supert, men hvem bryr seg vel om det når skigleden er på topp. Storesøster spente fornøyd på seg skiene å la i vei over is, grus, barnåler og kongler med et stort glis over hele fjeset. Vi voksne tok beina fatt, men bytta ut vogna med pulk. Lillebror storkoste seg. Han sitter helt beskyttet fra vær og vind i vår nordic cab pulk, så sure og iskalde vindkuler plaget han ikke det minste.




Speiderne hadde satt opp vinterleir og hadde mange aktivitetet. Taustigeklatringen var så populær hos jentungen at vi blei stående i nesten 45min mens hun klatra igjen og igjen og igjen og...

Vi var invitert i middagsselskap fikk litt dårlig tid på slutten, ikke noe tid til pølsegrilling. Vi unskylder oss til Storesøster og sier, "ja ja det er vel bedre med en liten tur enn ingen tur..." Og hun kommer da med det geniale svaret "Nei, det er bedre med en lang tur enn en liten tur eller ingen tur!" Det er turjenta vår det!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar