søndag 15. mars 2015

Tinnskollen

Tur 7 av 50

Vi pakket sekk og bæremeis og satte kursen mot Tinnskollen. Sigleiv og ungene var der i går også sammen med ett vennepar og barna. Storesøster syntes det var så gøy at hun ville på tur dit i dag også.

Været var fint, skikkelig vårvær!!! Deilig å komme seg ut etter å ha vært inne på jobb hele uka.

I dag hadde vi med Super Tante på tur og det er stas.

Tinnskollen er et fint turmål for ungene, det er bare en liten kilometer fra veien, så det er ikke veldig langt. Fin utsikt fra toppen.

Lillegutt sovnet i meisen på vei opp og sov søtt mens vi fyrte opp bålet. storesøster syntes det er kjedelig å vente, så hun fløy av gårde til klatretreet sitt så fort vi kom opp, rakk nesten ikke å få av sekken før hun var oppe i treet.

Pølser er alltid populært på tur, de er (i følge ungene) like gode varme som kalde. Noe som er supert når man er sulten og bålet ikke har blitt varmt ennå.

Dagens dessert var grillet marsmallows, en skikkelig tur klassikker. Det er noe skikkelig kliss, men oh så godt!! Nam, nam...

På vei hjem ville Lillemann gå selv. Ikke veldig lett å gå nedover i ulendt terreng når beina er korte og da er det godt å ha ei Tante hånd å holde i.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar