søndag 31. mai 2015

Piknik på Bakkestranda

Tur 18 av 50

I dag tok vi turen til Bakkestranda. Fylt piknikkurven med godsaker og la i vei. Det er så kjekt på Bakkestranda, kort vei å gå for minstemann og mye å finne på for liten og stor.

Vi fant oss en fin plass i nærheten av lekeplassen med utsikt til stranda.

Dagens middag kyllinglår og Gresk potetsalat. Luksus turmat!!



Store og små koser seg meg maten ute, deilig å spise ute i det fri. Men det blir jo så som så med bordskikk og matro når man sitter på "bordet" å spiser. Ikke så helt enkelt for en liten pjokk å skjønne at en ikke skal hoppe rundt på teppet.


Så fort ungene hadde fått i seg middagen var det bort på lekeplassen. Godt å ha stor plass å leke på. Etter å ha lekte en stund var det selvfølgelig tid for overraskelsesdessert. Litt sjokolade- og karamellpudding er alltid en hit, særlig når det ikke er forventet.


Etter å ha spist ferdig tuslet vi en tur langs vannet. Litt borte på sletta var det noen som hadde satt opp i slakkline. Denna fyren var nok kommet litt forbi det stadiet vi er på. Lina var spendt opp halvannen meter over bakken og hadde et spenn på nærmere 60meter. Storesøster ville prøve, Pappa måtte løfte henne opp. Hun fikk sitte på lina, men syntes det var skummelt så høyt oppe.


Da vi kom til stranda ville ungene bade, men det var bare til de fikk kjenne på vannet. Så da  vasset de litt i stedet.

Minstemann syntes det var stor stas å kaste sand i vannet, det kom svømmende en andrik som trodde han kastet ut brød, men den stakkars anda blei
 skuffa. Minsten syntes i midlertid det var veldig spennende å få se anda på så nært hold.


På vei tilbake til bilen gikk vi innom rottejomfruen. Kjempegøy med sklia inni.











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar